SERVICII ȘI PREȚURI 

Din dorința de a răspunde nevoilor unui număr cât mai mare de pacienți, începând cu 15 martie 2020, consultațiile vor avea loc doar prin intermediul skype.

IMUNOHEALING

Consultație Skype: 300 lei

ȘEDINȚA

Acest tip de consultație se adresează persoanelor care vor să descopere medicina și nutriția funcțională și modul în care acestea le pot ajuta să fie sănătoase și să aibă greutatea optimă.

PROGRAMUL NUTRIHEALING

1390 lei

PROGRAM COMPLET

Acest program este dedicat persoanelor care suferă din cauza unor afecțiuni cronice și care doresc să își îmbunătățească sau să își recapete sănătatea cu ajutorul medicinii și nutriției funcționale.

NUTRICARE

Consultație Skype: 300 lei

PRIMA ȘEDINȚA

Acest tip de consultație se adresează persoanelor sănătoase și celor care vor să își păstreze starea bună pe termen lung.

1. ImunoHealing

Consultație Nutriție Funcțională 

Acest tip de consultație se adresează persoanelor care vor să descopere medicina și nutriția funcțională și modul în care acestea le pot ajuta să fie sănătoase și implicit să aibă greutatea optimă. În timpul acestei consultații, pacienții vor primi recomandări de specialitate cu privire la nevoile de sănătate și de nutriție- micro și macronutrienti, recomandări pentru eliminarea stresului și oboselii, optimizarea stilului de viață.

În cazul în care, urmare a consultației, doriți să va înscrieți în programul NutriHealing, costul acestei ședințe va fi scazul din Program.

Detalii:
Consultație Skype: 40 minute/Cost: 300 lei

2. Programul
NutriHealing

Acest program este dedicat persoanelor care suferă din cauza unor afecțiuni cronice și care doresc să își îmbunătățească sau să își recapete sănătatea cu ajutorul medicinii și nutriției funcționale.

Etapa 1

Ședința de evaluare a stării de sănătate, durează 45 de minute și include:

  •  Examinarea detaliată a istoricului medical și de sănătate, inclusiv factori genetici și de mediu. (Sunt necesare analizele   efectuate în ultimul an)
  •  Examinarea dietei, a stilului de viață și a motivației personale.

În prealabil, pacientul va completa un chestionar referitor la problemele de legate de stres, antecedente, stări de oboseală, dietă actuală etc.

În cazul în care există suspiciuni cu privire la problemele de sănătate neidentificate, Dr. Cernea vă va recomanda efectuarea unor analize suplimentare. Analizele medicale uzuale se vor realiza de către pacient la unul dintre furnizorii de servicii medicale pe care îl preferă. Pentru analize complexe, Dr. Cernea va recomanda seturi de analize la clinici specializate din afară țării. Rezultatele analizelor pot fi transmise prin email către Dr. Cernea.

După această ședința inițială, și după obținerea informațiilor suplimentare din analize, acolo unde este cazul, Dr. Cernea va reflecta asupra tuturor informațiilor primite, va efectua o evaluare completă și va crea un plan individualizat care include recomandări pentru dietă și stil de viață pe care pacientul îl va urmă. Această evaluare va conține și explicații cu privire la probleme identificate și potențialele dezechilibre din organism dar și recomandări cu privire la schimbarea stilului de viață prin optimizarea dietei și stimularea energiei, astfel încât pacientul să ajungă la greutatea naturală potrivită organismului său.

Etapa 2

După ședința inițială, urmează o altă ședința de aproximativ 45 min în care Dr. Cernea va prezența planul propus pentru schimbarea stilului nutrițional și de viață. În cadrul acestei întâlniri pacientul va primi și dieta alimentară personalizată. De asemenea, dacă este cazul, Dr. Cernea poate prescrie suplimente nutriționale. Vor fi discutate puncte slabe și puncte forte identificate, setare țeluri și așteptări.

Etapa 3

Urmează trei ședințe de monitorizare prin Skype, timp în care pacientul aplică planul nutrițional recomandat de Dr. Cernea. În cadrul acestor ședințe:

  •  Se evaluează răspunsul organismului la schimbări
  •  Dacă este cazul, se ajustează dieta și eventual suplimentele în funcție de rezultatele obținute și analize
  •  Se recomanda efectuarea unor noi analize medicale de monitorizare dacă va fi cazul.

Cost

 

Pachetul ”NutriHealing” la prețul de 1.390 lei conține:

Evaluare și identificare


O ședință de evaluare inițială.
Durata 50 minute.

Plan individualizat


Ședința pentru prezentare plan complet nutrițional și stil de viață.
Durata 45 minute.

Monitorizare și evaluare periodică


3 ședințe de monitorizare prin Skype
Durata 30 minute.

 Ședințele incluse în pachet vor fi efectuate într-un interval ce va fi stabilit în funcție de nevoile fiecărui pacient în parte.

3. Consultatie: NutriCare

Acest tip de consultație se adresează persoanelor sănătoase dar și celor care vor să își păstreze starea bună pe termen lung. În cadrul acestei ședințe, puteți afla multe informații cu privire la nutriție și stil de viață sănătos, dar fără elaborarea unei diete alimentare personalizate. Se vor discuta aspecte generale legate de un stil alimentar sănătos, optimizarea somnului, managmentul stresului, activitatea fizică, etc. Pacienții care au urmat inițial Programul NutriHealing dar consideră necesară consultarea Dr. Cernea pentru sfaturi pe termen mediu și lung vor beneficia de preț special pentru acest tip de consultație.

Detalii: 
Consultație Skype: 40 minute/Cost: 300 lei