Primul cabinet de nutriție funcțională
din România

 

 

 

NutriHealing este primul cabinet de nutriție funcțională din România care urmărește îmbunătățirea stării sănătății pacienților prin intermediul unei alimentații adecvate care evită alimentele ce provoacă intolerante și alergii.

 

 

 

 

 

 

 

 

NutriHealing aduce pacienților starea de bine și confortul psihic prin reechilibrarea stilului de viață.

 

Prin înțelegerea sistemelor de bază ale organismului, respectiv modul în care acesta se poate dezechilibra sau își poate restabili echilibrul, nutriționistul NutriHealing, Dr. Alina Cernea, poate preveni sau cel puțin ameliora dacă nu chiar vindeca cele mai multe boli cronice și în special bolile autoimune. Dr. Alina Cernea, caută să identifice cauzele profunde și dezechilibrele din organismele pacienților săi pentru a le trata și prin urmare, pentru a le readuce acestora echilibrul și energia.

Alimentația sănătoasă este esențială pentru prevenirea bolii și pentru recuperarea ca urmare a unor afecțiuni. NutriHealing analizează modul în care alimentația afectează organismul pacientior săi, îi ajută să fie sănătoși și prin urmare să ajungă la greutatea optimă. NutriHealing propune un plan personalizat pentru fiecare persoană în parte, pornind de la alimentație și un stil sănătos de viață, fără a corecta greutatea pacientului prin șabloane nutriționale clasice.

 

Programează o consultație

Transmite o solicitare pentru stabilirea primei consultații.

SOLICITĂ PROGRAMARE